Leven in harmonie met je natuur...


Technologische verwezenlijkingen hebben ons leven veel eenvoudiger en comfortabeler gemaakt. De vooruitgang gaat zo snel dat vele mensen (ook dieren, planten, water en aarde) het amper nog kunnen bijhouden. 

 

Zonnestraling, kosmische straling en ondergrondse waterbewegingen hebben altijd invloed gehad op ons. Maar de vele kunstmatige bronnen, onnatuurlijke frequenties als Wifi, Dect, en 3/4/...5G geven ruis op je innerlijke connecties en vertroebelt je lichaamsbewustzijn en hartconnectie.

De sociale cohesie was vroeger veel sterker dan nu en brokkelt jaar na jaar verder af. Deze afname heeft natuurlijk meerdere oorzaken, maar het gebruik van computer, gsm, ... en de daarbij horende hoeveelheid straling zijn toch wel de belangrijkste.

Voorts merken we dat onze weerstand verzwakt en plaats maakt voor stress, angst en ... egoïstisch denken.                ZOEK VORMEN, GEEN FORMULES. 

                                          DE VORM BEPAALT DE KRACHT


In 2006 ben ik in contact gekomen met de Weber Isis producten.  Eckhard Weber, oprichter en bezieler van de firma 'Weber Bio-Energie Systeme und Umwelttechnologien', heeft ontdekt dat we mogelijke oplossingen moeten zoeken in de natuur. 

Zo ook in veel oude culturen, wordt aangenomen dat elk geometrisch lichaam een vibrerende energie heeft die afhangt van zijn vorm(vb. piramides in Egypte). Belangrijk voor de constructie van onze apparaten, zijn de patronen en afmetingen van de Heilige Geometrie.                  VERHOOGT HET BEWUSTZIJNSNIVEAU

                                             EN HET ZELFHELEND VERMOGEN


De firma vervaardigd instrumenten die ons de mogelijkheid geven om ons energetisch lichaam af te schermen van mogelijke negatieve effecten van straling. Zowel de Isis Beamer 1:1 als de Isis Vitalon versterken je eigen energetisch veld en stimuleren het zelfhelend vermogen van het lichaam. Met de Isis Beamers 1:2, 1:3, 1:4 en 1:5 heb je de mogelijkheid de energetische ballast in je werk- en leefomgeving te neutraliseren en de ruimte rondom jou te veranderen in een krachtplek. 


Bioresonantie systemen zoals de Isis Orgonstralers hebben de mogelijkheid om levensenergie op te nemen en over te brengen op het lichaam.

 

De Isis-water activators worden ingezet voor het activeren, vitaliseren en harmoniseren van (leiding-)water. Reduceert ijzer- en kalkafzettingen > verlengd de levensduur van leidingen en toestellen, het water is zachter > minder gebruik van hoeveelheid (af)wasmiddel/zepen. Deze toestellen verbruiken geen energie, zijn zeer duurzaam en onderhoudsvrij.

 

Onder de rubriek 'Andere producten' vindt u bio-resonantie gereedschappen, informatiedragers en testapparatuur.


Deze Bio-energetische instrumenten van hoogwaardige kwaliteit, zijn verkrijgbaar in gepolijst messing of verguld messing. Deze oplossingen vragen geen energie, zijn onderhoudsvrij en zijn zeer duurzaam.


Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact op.

 

Veel leesplezier.

 

Rudy.