Leven in harmonie met je natuur... > ALOE VERA : uw lichaam verdient het !

ALOE VERA : uw lichaam verdient het !

De natuurlijke weg naar een gezonde en energieke levensstijl

 

De plant ALOË VERA is misschien wel de oudste en meest bekende heilzame plant ter wereld! Velen kennen Aloë Vera van huidverzorgingsproducten en cosmetica. Wat weinige mensen weten is, dat je de gel (zonder het blad!) ook kunt drinken. Aloë Vera gel drinken is een goede manier om het maag-darmkanaal te reinigen. Twee eetlepels Aloë Vera gel, puur of opgelost met water/sap, op de lege maag en voor het slapengaan helpt om oude afzettingen af te breken en waardevolle voedingsstoffen naar de cellen en weefsels te transporteren.  Aloë Vera heeft zowel reinigende als voedende effecten, stimuleert de stofwisseling en ondersteunt het immuunsysteem. Gebruikers, die 4 maanden de gel hebben gedronken, spreken van minder stressgevoeligheid en meer energie. Zorg er wel voor dat je uitsluitend pure, onverdunde Aloë Vera aanschaft, zoals de Aloë Vera gel van FOREVER!!!!

Meer info over deze en andere producten(120) kan u vinden op de website  

www.aloevera-produkten.be . Bestellen kan via e-mail , telefoon of website (rechts bovenaan klikken op "nu inkopen doen")


Ik hou de dinsdagavond vrij om mensen, gratis en vrijblijvend, te ontvangen (max 4) die meer willen weten over de heilzame werking van Aloë Vera. U kan hier onze producten voelen, ruiken en zelfs proeven.

 

Deze informatieavonden (of namiddagen) kunnen ook voor een aantal mensen (6) bij u thuis.

 

IK HEB NU ONTDEKT HOE JE OP EEN LEUKE MANIER, IN UW EIGEN TE BEPALEN TIJD, WAT EXTRA'S KUNT BIJVERDIENEN TOT EEN BOVENGEMIDDELD JAARLIJKS 'ONDERNEMERS-INKOMEN. OPLEIDING INBEGREPEN!  Ik vertel je er graag meer over na afspraak, tel.  0470 038 138 

 

 

 

Rudy Vervaet

Poststraat 23A

9860 Balegem (Oosterzele)

rudy.vervaet@gmail.com
Website door Ben, Bron foto's: weberbio.de, pixelio.de