- Isis Energie-staaf

   De drank-activator voor onderweg

    

   Zoals bij al onze producten, is het de geometrische vorm die er voor zorgt dat de energie wordt vastgehouden. Binnenin de vergulde dranken-staaf bevindt zich kwartszand, bio-katoen en een spiraal die ervoor zorgt dat de stralingsintensiteit versterkt wordt. De dranken-staaf is zo geconstrueerd dat hij geen vreemde energieën kan opnemen die de energetische werking zouden beïnvloeden. De Isis dranken-staaf is met dezelfde positieve informaties opladen als de water-activators. Het kogelvormige uiteinde zorgt ervoor dat de energie in alle richtingen gelijkmatig verdeeld wordt. In tegenstelling tot de Horus-staaf hoeft men hier geen mentale opdracht te geven om hem te activeren.

   Gebruik
   De dranken-staaf is een beker met drank houden en 30 sec  roeren. Wordt de staaf enkel in de beker gehouden(zonder roeren) zal de energetisering 30-60 sec. duren. Naar gelang de samenstelling en/of kwaliteit v.d. dranken kan een langere werktijd nodig zijn om een optimaal resultaat te bekomen. Zo zal vruchtensap meer tijd nodig hebben als water, voor er een smaakverbetering optreedt. Koffie heeft nog meer tijd nodig, normalerwijze niet langer dan 60 sec.

   Voordelen
   -Gebruiksvriendelijk.
   -Kan de smaak van alle dranken verbeteren en verzachten.
   -Koffie is gemakkelijker te verteren.
   --------------------------------------------------------

   De Isis dranken-staaf is 14.46 cm. lang en wordt in een houten etui geleverd.


   Opmerking:

   Bij vele alternatieve methoden kan de werking volgens wetenschappelijke studies van vandaag nog niet bewezen worden. Dit geldt ook voor de Weber-Isis producten.   Website door Ben, Bron foto's: weberbio.de, pixelio.de