- Isis Hart-Chakra

Herstellen en openen van het Hartchakra.

Het Hartchakra is in onze vroege kindertijd gedeeltelijk open en sluit als we volwassen zijn. Als we aan het begin van ons leven te weinig liefde ontvangen,kan het moeilijk zijn om het hart te openen. Ergens aan het begin van onze volwassenheid, rond ons 28 ste levensjaar, wil het Hartchakra zich uitbreiden en verlangt het naar liefde. Het zoekt naar een manier om open te gaan. Bepaalde ervaringen kunnen dat stimuleren ,zoals een liefdesrelatie,geboorte of als we meer van onszelf gaan houden. Met het vervaardigen van de Hartchakra Vitaliser  kunnen we de activiteit van het Hartchakra stimuleren  .

Structuur en principe :

Ook de Hartchakra Vitaliser ontwikkelt zijn kracht door de Geometrische vormstraling. De 8 ribben hebben een zelfreinigend effect, die de opname van vreemde energieën kunnen verhinderen. De trillingen van de avanturijn en de rozenkwarts worden in de Hartchakra overgedragen.

Heilige Geometrie :

Heilige Geometrie  is het symbool en embleem van de werkelijkheid in het hele Universum en wordt daarom ook de taal van het licht genoemd.

Voordelen :

-Ontvouwen van de hartkwaliteiten.

-Opwekken van mededogen.

-Ervaren van universele liefde.

-Vergevingsgezindheid en onbaatzuchtigheid.

Praktische toepassing :

De Hartchakra Vitaliser wordt ter hoogte van het borstbeen gedragen.
Direct contact met de huid moet vermeden worden i.v.m. aantasting van de vergulde laag door transpiratie. Het Hartchakra is de 4de Chakra en bevindt zich ter hoogte van het hart in het midden van de borst. De kleuren zijn groen, rose en goud. De trillingen van deze kleuren worden dus door de Hartchakra Vitaliser optimaal benut. Gezien men aan de trilling van de Hartchakra Vitaliser moet wennen, zal men de duurtijd van het dragen langzaam opbouwen.

De Edelstenen :

*Avanturijn  : Bij de Grieken werd een avanturijn in de kleding van een krijger genaaid om zijn moed en optimisme te bewaren. Zelfs humor en vrolijkheid zouden beïnvloed worden door de avanturijn. De steen zou mensenkennis bevorderen en helpen de goede en de verkeerde vrienden te onderscheiden.

 

*Rozenkwarts : De rozenkwarts ,is sinds de oudheid, vereerd als een steen van liefde en van het hart. Amor en Eros zouden de rozenkwarts op aarde hebben gebracht zodat die met zijn vrolijke kleuren de liefde zou prikkelen en verzoening zou wekken. Naast de genezende krachten v.d. rozenkwarts, kan hij ook een verfrissende kracht zijn voor onze creatieve gedachten en verbeeldingen. Hij geeft liefde, tederheid en meer voldoening met onszelf en onze medemensen. Door de rozenkwarts ervaren we echte liefde en worden we beschermd tegen valse liefde en onechte vrienden.


Opmerking:
Bij vele alternatieve methoden kan de werking volgens wetenschappelijke studies van vandaag nog niet bewezen worden. Dit geldt ook voor de Weber-Isis producten.Website door Ben, Bron foto's: weberbio.de, pixelio.de