- Isis Kruis

Beschermamulet

 

Met het creëren van dit instrument, heeft E. Weber een oplossing gevonden om ons te beschermen tegen mentale aanvallen. Vier samengevoegde Isis-pendels maken een gelijkbenig kruis, een vorm die trouwens in vele culturen voorkomt. De indianen beschrijven het als de ontstaansgeschiedenis van de wereld, voor de Tibetanen is het een teken van verlichting. Het Vajra-kruis, In het Tibetaans Dorje genoemd, wordt gezien als een symbool van goddelijkheid en spirituele kracht. Hij symboliseert de wijsheid van de verlichten en hun onverstoorbaarheid. Het Vajra geldt als een van de sterkste beschermsymbolen en wordt gebruikt (gedragen) tegen negatieve entiteiten

Vajra-kruis

De horizontale lijn van het kruis staat voor het vrouwelijke, de aarde, de materie. De verticale lijn echter vertegenwoordigt de scheppende creatieve kracht van het mannelijke, die hemel en geest symboliseert. Het Isis-kruis verbindt de onder- en bovenkant en straalt naar beiden zijden. Hier ontstaat er zowaar een energieveld, die mentale aanvallen op afstand houdt.

Werkwijze
Ook het Isis-kruis bouwt zijn kracht op dankzij de geometrische vormstraling. Zowel de lengte als de breedte bedragen 7,23 cm.(2X de kosmische sleutel)Door de vibratie van de 8 verticale en de 8 horizontale ringen bekomt men een zelf reinigend effect die de opname van vreemde energieën verhindert. De Isis-pendels zijn gevuld met kwartszand, bio-katoen en bijenwas. Zo ontstaan er 4 mini-Isis-stralers. De kogel in het midden bundelt de energie, die dan door de 4 Isis-pendels in alle hemelrichtingen wordt gestuurd. Op die manier ontstaat er een harmonische energiestroom als ook een sterk energieveld. Door de speciale vorm van straling kunnen negatieve energiegolven gereflecteerd worden.
Het Isis-kruis kan de Beamer 1:1 niet vervangen!

Voordelen
-beschermt u voor negatieve mentale energieën.
-Verdediging tegen mentale inbreuken(Inmenging)

Het dragen van�
De duur van het dragen hangt af van uw behoeftes en van uw persoonlijk welbevinden. Aanvankelijk zal men het kruis niet meer dan 3 à 4 uren na elkaar dragen. Nadat men het Isis-kruis beter kan verdragen zal men hem een hele dag kunnen dragen. Het Isis-kruis wordt tussen het borstbeen en de zonnevlecht gedragen.
Afmetingen:  7,23cm X 7,23cm.
Gewicht        : 42gr.

Stralingsveld Isis kreuz


Opmerking:

Bij vele alternatieve methoden kan de werking volgens wetenschappelijke studies van vandaag nog niet bewezen worden. Dit geldt ook voor de Weber-Isis producten.Website door Ben, Bron foto's: weberbio.de, pixelio.de