Leven in harmonie met je natuur... > Producten > Andere producten > - Isis Lichtkörper- Transformator

- Isis Lichtkörper- Transformator

 

Ondersteunt meditatie, houdt energievelden vast

Eckhard Weber: 

Een vriend had bij een patiënt  een energetische terugval waargenomen. Hij vroeg mij een oplossing te vinden om deze persoon aan te sterken en energetisch te ondersteunen.De oplossing vond ik in de vorm van de Lichtkörper-Transformator. Nadat het instrument klaar was, heb ik de grondbeginselen van de Mer-Ka-Ba meditatie leren kennen. Het woord staat voor het verlichte lichaam. Deze Mer-Ka-Ba is één van de machtigste instrumenten om onze spirituele vooruitgang te versnellen. Meer hierover kan je lezen in het boek 'De geometrie van de Schepping van Drunvalo Melchizedek'.

 

Toen hij mijn Lichtkörper-Transformator zag zei hij dat in het oude Egypte reeds zulke vormen gebruikt werden voor het energetisch verhogen van vibraties. De meeste klanten die dit product kochten waren reeds vertrouwd met de Mer-Ka-Ba meditatie. Zij wisten te vertellen dat je het opgebouwde energieveld met de Lichtkörper-Transformator langer kon vasthouden.

 

Wie hiermee werkt moet enig bewustzijn over zichzelf hebben, anders zal hij/zij geïrriteerd raken door plots opduikende emoties. Omdat de Lichtkörper-Transformator een verbinding maakt met de vierde dimensie kunnen angsten zeer snel aan de oppervlakte komen. Deze versnelling kan positief alsook uitdagend werken, dus je moet er voorzichtig mee omgaan. Je krijgt alles getoond wat in onevenwicht is. Wie in evenwicht is met zichzelf zal snelle vooruitgang kunnen beleven.


Opbouw

 

De vorm van de Weber-Isis-Lichtkörper-Transformator berust op de kennis van de heilige geometrie (de grondsteen der schepping). Er bestaat geen levensvorm, geen bestaan van welke aard ook, die de geometrie niet als voorbeeld had. De heilige geometrie is het symbool en zinnebeeld van de grote kosmische werkelijkheid en wordt meermaals genoemd als de taal van het licht. Alle leven op aarde heeft geometrische structuren. De Lichtkörper-Transformator werkt op basis van geometrische vormstraling in een liggende acht( lemniscaat). Door de vibratie van de 13 ringen en de lengte van 7,23 cm ( lengteas 7,23 = kosmische sleutel, overeenkomstig de AUM-toon) bekomt men een sterk energieveld. In de holle ruimten van het instrument bevinden zich 13 edelstenen: 6 bergkristallen boven, 6 bergkristallen onder en een zeer krachtige smaragd in het midden. Met een grote Orgonstraler worden duizenden positieve fijnstoffige informaties in het instrument geladen.

Voordelen


Mogelijke effecten:

- Opbouw van Mer-Ka-Ba (een tegen elkaar draaiend lichtkrachtveld)
- Sleutel tot de vierde dimensie

- Door de ontstane kosmische aansluiting van de drager kan bij mediale en gevoelige mensen een duidelijke verbetering  van de boven-zinnelijke waarneming ontstaan.
- Energetische programmering van de 12 hoofdchakras en 48 neven- chakra's.
- Energetische programmering en totale blauwdruk van het fijnstoffelijke energieveld


Gebruik

 

- De Lichtkörper-Transformator wordt (met het bijgeleverde lederen koordje) rond de hals gedragen ter hoogte van de zonnevlecht.

- Men zal hem aanvankelijk 5 tot 25 minuten 2x daags dragen naar gelang het lichaam kan verdragen. Wanneer men de Lichtkörper-Transformator meer gewoon is kan men hem meerdere uren dragen.

- Daar de Lichtkörper-Transformator zich aanpast aan de vibraties van het lichaam kan hij slechts door één persoon gedragen worden.

 


Opmerking:

Bij vele alternatieve methoden kan de werking volgens wetenschappelijke studies van vandaag nog niet bewezen worden. Dit geldt ook voor de Weber-Isis producten.Website door Ben, Bron foto's: weberbio.de, pixelio.de