- Isis Vitalon

Overdragen van informatie in het aura

Net als de Beamer  1:1 biedt de Vitalon bescherming tegen negatieve invloeden (o.a. elektrosmog).
De Vitalon is half zo groot als de Beamer 1:1 en bijgevolg ook lichter, daarom uitermate geschikt voor kinderen. Gevoelige mensen die de energie v.d. Beamer 1:1 te sterk vinden, hebben baat bij de Vitalon. Dit eikelvormig sieraad kan opengedraaid worden. Daardoor kan men in de kern (v.d. Vitalon) kleine edelstenen, kristallen, homeopathische middelen, handgeschreven affirmaties, e.a. energiedragers bewaren zodat de kracht op het lichaam kan overgedragen worden.


Werking

Zoals alle Weber-Isis producten, maakt men hier gebruik van de maten en vormen der Heilige Geometrie. De lengte 3,16 (1/2 van de kosmische sleutel(7,23)) alsook de vorm zorgen voor een harmonisch veld rond het lichaam. De trilling v.d. 5 groeven hebben een zelfreinigend effect, waardoor hij geen vreemde energieën opneemt.

Gebruik

De Vitalon wordt het best gedragen ter hoogte v.d. zonnevlecht.
Hij wordt volgens eigen gevoel en behoefte gedragen. In de beginfase echter niet meer dan 3 à 4 uur per dag. Na een aanpassingsperiode kan hij de hele dag gedragen worden.

 

 


Opmerking:

Bij vele alternatieve methoden kan de werking volgens wetenschappelijke studies van vandaag nog niet bewezen worden. Dit geldt ook voor de Weber-Isis producten.Website door Ben, Bron foto's: weberbio.de, pixelio.de