- Isis Energieschaal

 

 

De Energieschaal kan levensmiddelen of dranken harmoniseren waardoor alle schadelijke stoffen (zoals pesticiden) geneutraliseerd worden.

 

Voordelen en gebruik:

- Wanneer men levensmiddelen of dranken gedurende 15-30 minuten op de schaal legt  kan er een duidelijke smaakverbetering waargenomen worden.

- Halfedelstenen en kristallen kunnen gereinigd en opgeladen worden.

- Wanneer men rode of witte wijn 30 min. op de schaal zet verzacht de smaak omdat het looizuur gereduceerd wordt.

 

De Weber-Isis-Energieschaal is uit elzenhout gemaakt. De elzenboom wordt beschouwd als het verbindingselement tussen de grofstoffelijke en de fijnstoffelijke wereld. Vanuit die optiek is elzenhout ideaal voor het energetisch verbeteren van voedingsmiddelen. De diameter van deze schaal is 39,76 cm, wat 5,5 keer de kosmische sleutel is. De schaal is 3 cm dik.

 


In de buitenrand zijn 6 kleine Orgonstralers (energiestralers) onder een hoek van 30° ingewerkt. In het midden van de schaal is ook een kleine Orgonstraler, die in combinatie met de andere 6 Orgonstralers een energiepiramide opwekt.


Opmerking:

Bij vele alternatieve methoden kan de werking volgens wetenschappelijke studies van vandaag nog niet bewezen worden. Dit geldt ook voor de Weber-Isis produkten.Website door Ben, Bron foto's: weberbio.de, pixelio.de