- Isis Horus-staaf

Een mobiele energiestraler en acupunctuurstaaf.

 

De Weber-Horus-staaf dankt zijn naam aan de Egyptische God Horus. Horus werd door de Egyptenaren voorgesteld als Valkengod, de Valk(vogel), die met geopende ogen de zon tegemoet vliegt.

Opbouw&functie
De vorm van de Weber-Horus-staaf, die door de 7 ringen zijn stralingen versterkt ziet, is vervaardigd uit verguld messing. Dankzij een gouden spiraal, bergkristallen, kwartszand, natuurkatoen en (bijen)was (binnenin het geometrisch lichaam) wordt de intensiteit nog verhoogd. De Horus-staaf is zo vervaardigd dat hij geen vreemde energieën opneemt. Wat betekent dat hij ook gebruikt kan worden om negatieve energieën te verdrijven.

Overbrengen van informatie
De Horus-staaf is meer dan een Mini-Orgonstraler. Hij kan de aangewende energie nog versterken met positieve gedachten van de gebruiker. Zo kan men met positieve gedachten elk lichaam ondersteunen.

De energiestraler voor onderweg
De Horus-staaf wordt ook gebruikt om dranken en voeding energetisch op te laden. In een beuken houten etuitje kan hij meegenomen worden op restaurant, op reis, op bureel of op hotel.
Disharmonische stralingsvelden kunnen het lichaam irriteren. Wanneer men de Horus-staaf richt op het geïrriteerde lichaamsdeel, kan deze waar nodig geharmoniseerd worden.

Voordelen en gebruik
-Energetische acupunctuur.
-Mogelijkheid om Orgonenergie(chi) over te brengen.
-Kan voedsel en dranken harmoniseren en zodoende de smaak en de  verteerbaarheid verbeteren.
-Negatieve gevoelens kunnen, waar nodig, uitgedreven worden.
-Chakra's kunnen gereinigd worden.
-Informaties van onder andere homeopathische middelen en Bachbloesems  kunnen op het lichaam overgebracht worden.
-Positieve affirmaties overbrengen op het eigen lichaam. 


Opmerking:

Bij vele alternatieve methoden kan de werking volgens wetenschappelijke studies van vandaag nog niet bewezen worden. Dit geldt ook voor de Weber-Isis producten.Website door Ben, Bron foto's: weberbio.de, pixelio.de