- Isis Mer-Ka-Ba-Kogel

Toegang tot hogere dimensies.


Eckhard Weber:


Heeft dezelfde kenmerken als de Lichtkörper-Transformator, maar met dit verschil dat de Isis-Kugel een groter energieveld opbouwt  en kan gebruikt worden voor grotere ruimtes. Deze Mer-Ka-Ba-Kugel ontwikkelt een buitengewoon sterk Mer-Ka-Ba-veld dat het best gebruikt wordt voor vrijstaande gezinswoningen of meditatiecentra, zodat niemand onvoorbereid in dit veld terechtkomt. De Isis-Kugel kan ervoor zorgen dat de hartchakra geopend wordt waardoor men een gevoel van mededogen bekomt. Men wordt intuïtiever en gevoeliger.

Wetenschappers kunnen de werking meettechnisch niet aantonen. Ikzelf en andere mensen die dit prototype hebben gebruikt weten zonder meettoestellen wat dit instrument met zich meebrengt. Ik noem deze Kugel, op basis van ervaringen ook inwijdings-Kugel.


Opbouw

 

De Isis-Mer-Ka-Ba Kugel dankt zijn bijzondere kracht aan de kogelvormige geometrische vormstraling en de vibratie van de 9 ringen. Hij is vervaardigd uit gepolierd en verguld vol messing. Door de ringen heen zie je dat over 4 ringen een trappiramide ontstaat. Zodoende  bekomt men 2 ronde tegen elkaar geplaatste trappiramides. We zien hierin de kwadratuur van de cirkel, wat in de 2-dimensionale constructietekening duidelijk te herkennen is.

Een ander belangrijk gegeven is de uit beukenhout gemaakt statief met zijn hyperbolische radius die de geometrie van de Kugel ondersteunt en aanvult. Samen maakt dit dat de Kugel 21,69 cm hoog is, dus 3x de kosmische sleutel van 7,23 cm.

De Isis- Kugel bouwt een energieveld op  van 12 m radius ( 24 m doorsnede) ( = Isis- Beamer 1:3).

 

Voordelen

- Het bekomen van een extern Mer-Ka-Ba veld, een tegen elkaar draaiend  helder krachtveld 
- Oplossen en/ of verwijderen van blokkades is mogelijk
- Harmonisering
- Toegang tot hogere dimensies
- Vooral aan te bevelen in heil - en meditatiecentra 

De Mer-Ka-Ba Kogel kan de Isis-Beamer niet vervangen. Beiden kunnen perfect samen ingezet worden maar dan wel met een tussenafstand van 4 à 5 meter.

De Kugel zit niet vast aan het statief en moet dus afzonderlijk getransporteerd worden.
Mer-Ka-Ba Kugel Mini


De Weber-Isis Mer-Ka-Ba Kugel Mini bereikt een oppervlakte van 4 meter radius (8 meter diameter). Ideaal voor de grootte van een kamer, woonkamer, slaapkamer, werkkamer, meditatie of praktijkruimte.De Mer-Ka-Ba Kugel bouwt een energieveld op die je in verbinding stelt met de 4de dementie. Kwaliteiten als intuïtie en gevoel kunnen sterker worden en de hartchakra krijgt de mogelijkheid zich te openen. 
Ondersteund positieve affirmaties en manifestaties. ENERGIE VOLGT AANDACHT!

 


Opmerking:

Bij vele alternatieve methoden kan de werking volgens wetenschappelijke studies van vandaag nog niet bewezen worden. Dit geldt ook voor de Weber-Isis producten.Website door Ben, Bron foto's: weberbio.de, pixelio.de