Beamers (bescherming)

 

Deze serie Weber-Isis-Beamer toestellen werd ontworpen om elektromagnetische en geopatische straling te harmoniseren. Deze zijn afkomstig van onder andere zendmasten, gsm-masten, hoogspanningsleidingen, spoorwegen, storende stralingen uit de aarde...

 Deze instrumenten zijn vervaardigd uit messing of verguld messing, werken louter op basis van geometrische vormstraling en absorberen geen vreemde energie├źn.


Zij kunnen de schadelijkheid van bovengrondse en ondergrondse stralingsvelden neutraliseren. Het menselijk energieveld komt vrij van verdere manipulatie, kan zich harmoniseren en opbouwen.

 


 

Positieve, vitaliserende stralen worden doorgelaten. Het algemeen klimaat in ruimten en het daaruit volgende welbevinden wordt verbeterd. De beide hersenhelften worden in balans gebracht.

 

Voor gevoelige kinderen die in deze tijd geboren worden, kan hij als welgekomen bescherming dienen. Het helpt hen zich beter te concentreren. Het kan hen tot innerlijke rust en harmonie brengen.

 


De vorm van de Beamer is afgeleid van het geometrische symbool van de "Vesica Pisces". De samenvloeiing van de polariteiten - de beamer zelf is niet polair - bouwt een veld op dat in harmonie is met de kosmische oerenergie.

 

 

De golflengte van het universum is 7,23 cm. De Beamer maakt van deze golflengte gebruik om een krachtig energieveld op te bouwen, exponentieel verhoogd naargelang de grootte van de Beamer.

 

De Weber-Isis-Beamer bestaat in verschillende afmetingen:

 

Weber-Isis-Beamer 1:1

Deze beamer is 7,23 cm lang en heeft een werkingsradius van 2 meter in alle richtingen. Deze wordt op het lichaam gedragen, op het borstbeen, zodat de onderste kogel in contact is met de zonnevlecht.

 

 

Weber-Isis-Beamer 1:2 - 1:3 - 1:4 - 1:5

Deze toestellen, in verschillende grootte uitgevoerd, zorgen voor de harmonisering van een ruimte, een huis tot zelfs een kantoorgebouw. Zij harmoniseren alle biologische systemen en beschermen de vitale energie van mensen, dieren en planten binnen hun werkingsbereik tegen schadelijke stralingsvelden.

Deze Beamers worden geleverd in een houten houder (cfr foto bovenaan deze pagina) waardoor ze rechtop kunnen geplaatst worden, bij voorkeur in het centrum van de ruimte of het huis.

 

Beamer 1:2: werkingsradius = 6 meter in de hoogte en naar alle richtingen, 2 meter naar onder. 

Bij aanwezigheid van TV en GSM masten of transfo cabines wordt een 1:3 aanbevolen.

 

 

Beamer 1:3: werkingsradius = 12 meter in de hoogte en naar alle richtingen, 3 meter naar onder.

 

Beamer 1:4: werkingsradius = 18 meter in de hoogte en naar alle richtingen, 4 meter naar onder.

 

Beamer 1:5: werkingsradius = 24 meter in de hoogte en naar alle richtingen, 5 meter naar onder.


Interesse.. ? De prijslijst kan u hier downloaden


Opmerking:

Bij vele alternatieve methoden kan de werking volgens wetenschappelijke studies van vandaag nog niet bewezen worden. Dit geldt ook voor de Weber-Isis producten.SubmenuWebsite door Ben, Bron foto's: weberbio.de, pixelio.de