Isis Beamer Rozenkwarts


Energieke universele bescherming

Eckhard WEBER:
"Sinds 1 maart 2015 nieuw in ons assortiment, de Weber-Isis Beamers zijn verguld en in een acryl buis gevuld met getuimelde rozenkwarts uit Brazilië van hoge kwaliteit. Uiteinden zijn gemaakt van beukenhout en verkrijgbaar in de maten 1: 1, 1: 2 en 1: 3. De Isis-Beamer 1: 4 rozenkwarts is enkel verkrijgbaar op aanvraag (op maat).

Het stralingsveld van de Weber-Isis ® Beamer 1: 1 Rozenkwarts. Radius = 3m, diameter = 6m. Door de hoogwaardige rozenkwarts uit Brazilië en de goud legering, heeft deze Beamer een breder werkbereik dan de standaard Isis Beamer van dezelfde grootte hebben. 

Het stralingsveld van de Weber-Isis ® Beamer 1: 2 Rozenkwarts :. Radius = 8 m, diameter = 16m 

Het stralingsveld van de Weber-Isis ® Beamer 1: 3 Rozenkwarts:. Radius = 14m, diameter = 28m 

Het stralingsveld van de Weber-Isis ® Beamer 1: 4 Rosenkwarts:. Radius = 20m, diameter = 40m

Naast u reeds bekende functies van de Isis Beamer, zoals de mogelijke harmonisatie van geopathische en elektromagnetische belasting, kan deze combinatie met getrommelde rozenkwarts een hulp zijn om de hart kwaliteiten als liefde, vreugde, mededogen en verzoening te ontvouwen. Wat zeer belangrijk kan zijn in deze nieuwe tijd voor elke persoon. Voor alle levende wezens, die in het trillingsveld van rozenkwarts verblijven, kunnen blokkades geharmoniseerd en opgelost worden. Rozenkwarts wordt ook gebruikt door edelsteen experts voor het harmoniseren van elektromagnetische belastingen. De rozenkwarts wordt vereerd als een steen van liefde en hart sinds de oudheid. De Grieken en Romeinen geloofden dat de goden van de liefde, Cupido en Eros, de rozenkwarts op de aarde afgezet hebben, om de oerkracht van de liefde en verzoening aan de mensen te geven. Tot op heden heeft de rozenkwarts niets van zijn waarde in schoonheid en potentiële aantrekkingskracht verloren. De rozenkwarts kan door zijn gevoelige trillingen een zeer verkwikkende kracht hebben die onze creatieve gedachten en verbeelding stimuleren. De rozenkwarts kan met zijn fijne trillingen vooral onze hart chakra  binnendringen. Hij geeft ons liefde, tederheid en meer tevredenheid met onszelf en onze medemensen. Kinderen en jongeren kunnen de rozenkwarts gebruiken om, met name de adolescente, ziel te beschermen tegen mogelijke emotionele verwondingen, .

 

 

 beamer1-2-Rosenquarz


Opmerking:

Bij vele alternatieve methoden kan de werking volgens wetenschappelijke studies van vandaag nog niet bewezen worden. Dit geldt ook voor de Weber-Isis producten.

Website door Ben, Bron foto's: weberbio.de, pixelio.de