Vitaliseren van water

 

 

Water is de bron van alle leven op aarde, water van goede kwaliteit is dan ook een basisbehoefte voor mens en omgeving.


Water moet men behandelen als een levend lichaam, het moet kunnen ademen en bewegen. Water is een informatiedrager en is dus gevoelig voor trillingen(vibraties).

Woorden, muziek, gedachten, golven en vormen be├»nvloeden de structuur van water. Gezien het menselijk lichaam uit ongeveer 72% water bestaat, zal de kwaliteit van het water invloed hebben op onze stemmingen. Water kan onze gevoelens en staat van bewustzijn weerspiegelen. Voordat wij ons leidingswater consumeren, heeft het allerlei chemische reinigingsprocessen ondergaan, waarbij het zijn energetische waarde verloren heeft. Zulke afwijkende negatieve vibraties kunnen gecorrigeerd worden met positieve vibraties(tegengestelde vibraties doven elkaar uit !). Zo'n harmonisering bekomt men met onze water activators. 


In onderstaand submenu krijgt u een korte toelichting van 3 modellen opbouw wateraktivators. 

Dit zijn universele inzetbare apparaten voor de behandeling van water. Kunnen gebruikt worden in zowel kleine als grote gezinswoningen, op scholen of industrie. De werking is gebaseerd op RESONANTIE.

Onze Osmose filter (tafelmodel) is verbonden met de 'mond' van de kraan en zuivert het leidingwater voor bijna 100% .

De i9 waterfles zorgt voor gezond en vitaal water. De werking is gebaseerd op de inzichten en ontdekkingen van Dr. Masaru Emoto. Het water wordt ge├»nformeerd met tal van vibraties komende van muziek, prana's en mantra's. Deze fles (600ml) zal uw leidingwater, flessenwater alsook bestaande water activators of waterfilters opwaarderen.

SubmenuWebsite door Ben, Bron foto's: weberbio.de, pixelio.de